Tillverka dina egna skivor

Är du intresserad av att tillverka dina egna CD- och DVD-skivor är Skivfabriken företaget du ska anlita. Utöver skivor erbjuder de också möjligheten att skapa sina egna fodral, boxar och andra trycksaker. Det är perfekt för dig som är musiker, filmskapare eller bara en glad entusiast. Behöver du hjälp finns erfaren och kunnig personal nära till hands via både telefon och e-post. 

Olika tillverkningsmetoder

Idag finns två metoder när man tillverkar en CD eller en DVD – pressing och kopiering. Vilken teknik som lämpar sig bäst för din beställning beror på hur många exemplar du vill ha. CD pressing riktar sig till dig som vill beställa en hög volym skivor (1000 eller fler). Startavgiften är högre, men varje kopia är billigare, därför blir det endast lönsamt för den som gör en stor beställning. Kopiering är rätt metod för dig vars avsikt är att köpa färre än 1000 kopior. Oavsett vilket alternativ du väljer kan Skivfabriken hjälpa till.

Vad du får hos Skivfabriken

  • Snabb och smidig leverans inom 8 arbetsdagar vid beställning av CD pressing, och inom 3 arbetsdagar vid beställning av kopiering
  • Personlig service
  • Hjälp med utformning och orginal
  • 30 dagars faktura
  • Högkvalitativa produkter
  • Notera att leveranstiden är något längre vid pressing av CD och DVD-skivor än vid kopiering, detta eftersom det inte finns någon som utför pressing i Sverige. Av den orsaken sker det i Europa och Skivfabriken samarbetar med Europas största och bästa leverantör, allt för att kunna leverera produkter av allra högsta kvalitet. Kopiering äger rum i deras fabrik med placering i Falkenberg.

    20 Oct 2016