Ta bilder med en actionkamera

För att få riktigt bra bilder är det inte fel att satsa på att köpa en så kallad actionkamera. Med en sådan är det enklare att få saker som sker in action på bild. Att ha den med på mc-turen, uppe i luften eller i vattnet är bara ett par av det den kan göra. En sådan kamera, samt en massa annat bra hittar du att köpa på hos Prylstaden. Med en Gopro eller en actionkamera kan du komma riktigt nära händelsernas centrum. Det tack vare att de är små och en låg vikt samt möjligheten att montera kameran på allt från bilar och över bröstet till surfbrädor.

Ta bra bilder

För att få bra bilder med en actionkamera, se till att komma så nära du kan det du ska ta kort på. Många gånger har en sådan här kamera en kraftig vidvinkel, motsvarande till exempel 14 eller 17 mm, så du får en bred bildvinkel på omkring 150 grader. Det innebär att det mesta i synfältet kommer med.

Du kan även testa att sätta fast den vid höften, då det ger dig möjlighet att få riktigt intressanta bilder. Det eftersom det blir ett annat perspektiv. 

Är det så att det går fort, så är det bra att öka hastigheten på kameran, så att du kan fånga öonblicket på kort!

Det finns som sagt många möjligheter att få bra, spännande och intressanta bilder med en actionkamera!

6 Jan 2021