Justera ljuset efter behov

Text och bild hör ihop, särskilt här på internet och kanske allra mest av allt i bloggar. En blogg utan text är ingen blogg och en blogg utan bilder är urtråkig. Det gäller att hitta den rätta balansen - som med allt.

När det gäller ljus är frågan komplex, det finns så många parametrar. Utan ljus - inget liv, men kommer man för nära solen så dör man. Balans är nyckeln, återigen.

Vi vill kunna välja solljuset

Vi har inte något överflöd av solljus här i Sverige, utom möjligen under högsommaren då solen står ovan horisonten nästan dygnet runt. Detta gör att vi har ett stort behov av att kunna justera den naturliga ljusstyrkan i våra hem. När det är vinter och mörkt vill vi har så mycket solljus vi bara kan få, men om sommaren behöver vi medel att stänga den ute för att - till exempel - kunna sova normalt. 

Sedan finns alla tillfällen då solen bländar oss, eller värmer upp för mycket i våra rum, och även då måste vi ha tillgång till persienner, rullgardiner eller markiser av något slag, för att kunna begränsa solens strålar.

Solskyddscenter i Malmö

Det finns ett företag i Malmö som har specilaiserat sig på just rullgardiner, persienner och markiser - solskydd av alla de slag - och det heter, passande nog, Solskyddscenter. Du som behöver markiser i Malmö eller rullgardiner i Malmö, eller någon annanstans i Skåne med omnejd bör kontakta Solskyddcenter. Det finns inget annat företag med samma nivå av erfarenhet eller med samma omfattande produktutbud.

Det är vårt lilla tips till dig idag!

 

20 Apr 2016