Glöm inte helhetsintrycket!

Har man ett fashionabelt kontor har man ju det för att imponera på besökarna. Alla vill tala genom de inredning man har om hur förträfflig det egna företaget är. Beroende på vilket slags företag som du bedriver är det ju viktigt att framhäva just ditt företags kompetens. Har du ett digitalt spelföretag är det kanske inte seriositet du vill förmedla, utan innovation, framåtanda och intelligens. Har du däremot ett advokatkontor är det just seriositeten och yrkeskompetensen du vill framhäva. Många skulle bli mer framgångsrika om de tänkte igenom sitt kontors inredning flera varv.

Glöm inte det viktiga första intrycket

Det är lätt hänt att man, om man nu har tänkt till om kontorets framtoning, glömmer bort det viktiga första intrycket som kontoret ger. Man brukar säga att man bara får en chans att ge ett bra, första intryck, vilket säger sig själv; det är ju självklart. Så då får du inte glömma städningen av trapphuset, vilket bidrar just till det viktiga första intrycket. Många lägger just krutet på kontoret och glömmer resten, men det är helheten som bildar det första intrycket.

Trappstädning i Stockholm

Behöver du en professionell trappstädning Stockholm finns Städenergi. De är precis det de heter, har massor med härlig energi. Det är tur att vi alla är olika. Det som någon inte gillar att göra, gillar någon annan. Bra, eller hur?

11 Sep 2017